Процедури с ALMA LASER

Image

Процедурите с ALMA LASER се прилагат за:
- Лазерна епилация – безболезнена процедура. Прави се целогодишно.
- Фотоподмладяване - ресърфейсинг на кожата. Изглажда кожата, изравнява тена, подобрява цялостния вид и еластичност на кожата.
- Витилиго - Всеобщото разбиране е, че няма лек за загуба на пигментацията на кожата, асоциираща се с витилиго. Alma предлага изключително ефективно решение за терапия на витилиго, постигащо много добри резултати при повечето пациенти. UVB накрайникът произвежда къси светлинни импулси от 295-350 nm, които успешно повлияват левкодерма, включително и витилиго. Докато повечето UV терапии изискват лечение както на засегнатата, така и на здравата кожа, UVB процедурите на Alma третират единствено засегнатите зони, което минимизира риска от нараняване на околните тъкани и намалява значително времето за извършване на процедурата.

AlmaLaser
Най-модерната лазерна система за заличаване на капиляри, хемангиоми и малки венозни съдове, отстраняване на нежелано окосмяване, лазерно лечение на гъбички на ноктите, премахване на татуировки и хиперпигментации; лазерен неоперативен лифтинг – ClearLift
Процедури извършвани с Alma
Ефективното лечение за естетически несъвършенства.
Фактори, допринасящи за появата на бръчки са възрастта, наследствеността, слънчевите лъчи, тютюнопушенето и алкохола, неправилното хранене и др.
Alma Laser, Israel са лазерни технологии, способни да се справят с тези проблеми и някои други заболявания на кожата – фини линии, бръчки и фото-възраст на кожата, както и на леки белези от акне.
С предварително програмирана продължителност на импулса и скоростта на повторение Harmony®XL laser system дава невероятни резултати. 1 320 нанометровата дължина на вълната достига дълбоко и отстранява нежеланите натрупвания.
Предимства за пациента
• Ефективното лечение на фини линии, бръчки и фото-възраст на кожата
• Дълбоко проникване и ефективно лечение на естетически несъвършенства
Традиционен CO2 пилинг в кратки процедури и продължителен ефект.
Когато лицето започне да старее, по него се появяват бръчки, петна, линии, увиснала кожа.
Естетичните операции коригират тъканите, но не придават младежкия блясък, характерен за красотата.
Pixel ® CO2 кожен пилинг е идеалният избор за всеки, който иска да си върне свежестта, без да се подлага на хирургични процедури.
Традиционният CO2 пилинг на кожата губи своята популярност, защото изисква време и съдържа риск от усложнения. Сега с Pixel CO2, отново виждаме отличен резултат за много по-кратко време за лечение.
Технологии в употреба
С Pixel CO2 лазерната светлина преминава през патентована Pixel ® оптична решетка и прониква в кожата през малки топлинни канали. Това създава аблационен и топлинен ефект само в тези канали – микро-травма – без да се нарушава околната тъкан. Тъканта около каналите стартира процеса на оздравяване. По-краткото лечение и по-бързото възстановяване след това се дължат именно на това, че съседната кожа остава незасегната.
Основни предимства за пациентите
• Значително намаляване на времето на процедурата в сравнение с традиционния CO2 пилинг
• По-малко инвазивния подход свежда до минимум риска от нежелани реакции


Alma Lasers – най-ефикасната епилация
Лазерната епилация е не просто най-популярната процедура в сферата на неинвазивната естетика, но и държи най-високи нива на растеж.
Премахването на нежеланото окосмяване с Alma Lasers – Israel – LP Nd YAG се постига чрез лазерна система с дължина на вълната 1064 nm прониква най-дълбоко и обхваща косми с различна дълбочина.
ALMA LASERS разполага с три патента за трайно обезкосмяване:
• Системата LEO (light energy optimization) е последно поколение многофункционални системи за фото-епилация и фото-терапия на фирмата ALMA LASERS и благодарение на 2-те си патентовани технологии дава отлични резултати в областта на епилирането с минимален брой процедури и, освен това, е приложима за по-тъмни кожи и по-светли косми.
• AFT™ (advance fluorescence) – уникална система на филтриране, подобряваща проникващата способност на светлината без да е необходимо използване на енергия, чието ниво може да навреди на кожата.
• EDF™ (equally distributed fluence) – равномерно разпределен енергиен поток. Това уникално нововъведение направи възможно удължаването на импулса при по-умерени енергийни пикове и победи едно от основните ограничения в съвременната PL – технология.
Как действа технологията?
Диодните лазери са най-ефективното средство за постигане на трайно обезкосмяване в момента. Лъчите от лазерния диод проникват през повърхността на кожата и, стигайки до фоликула на косъма се абсорбират от пигмента в него, а акумулираната топлина уврежда фоликула. За да бъдат унищожени фоликулите, те трябва да съдържат пигмент в изобилие, което се случва единствено в активната фаза на растеж на косъма. Тъй като не всички косми са в активна фаза по време на процедурата, се налага серия от процедури. Обикновенно са необходими шест до осем или повече процедури за да се намали перманентно броя на растящите косми с повече от 80%, шест месеца след терапията. Когато космите са фини или светли, или кожата е тъмна е възможно да са необходими повече от 8 процедури за постигането на оптимален ефект. Продължителността на манипулацията е според площта на целевата част от тялото. Може да се извърши през всеки сезон. Космите над нивото на кожата в зоната, която ще бъде третирана, следва да бъдат предварително отстранени чрез депилaтоар или избръсване. По време на процедурата може да се усети парене, усещане което е с пъти по-поносимо в сравнение с традиционните методи за фотоепилация
Система Soprano™ XL на Alma Lasers извършва лазерна епилация чрез диоден лазер с дължина на вълната 1064 nm. Диоднят лазер достига до дълбочина, на която се намират космените фуликули, а скоростта от 10 пулса в секунда позволява епилацията да се извършва в движение. Всеки пулс представлява излъчването на лъч от диода на Soprano™ XL за няколко милисекунди. Лъчите проникват през повърхността на кожата и когато достигнат до фоликула на косъма се абсорбират от пигмента в него, а акумулираната топлина уврежда фоликула. По време на процедурата може да се усети парене, усещане което е с пъти по-поносимо в сравнение с по-старите методи за фотоепилация.
Основни предимства за пациентите
• Удобно лечение, с по-малко дразнене
• Ефективно , постоянно намаляване на космите
• Няма странични ефекти

Предложения на Bella Cosmetic
АКТУАЛНИ ПРОДУКТИ

241.60 лв.

247.10 лв.
Екипът на Bella Cosmetic ще се погрижи за перфектната ви визия сред приятелска атмосфера.

Абонирай се за новини

Добавете вашия имейл.

© 2017. BellaCosmetic. Всички права запазени.

Най-добрият салон за красота в Пазарджик - Bella Cosmetic